torsdag 26 maj 2011

Jesuitgeneralen-Världens (van-)mäktigaste man

Sida 1 av 6
Stockholm den 12 april 2011
Det dolda Imperiet
I. Stads staterna
Världskrig, revolutioner och stora händelser i människans historia har de uppstått naturligt slumpvis,eller var de beräknade och planerade och i så fall planerade av vem?
Svaret på frågan kan hittas inom gränserna för tre av världens mäktigaste städer. Dessa stadscentratillhör ingen nation och betalar inga skatter. De är Washingtons District of Colombia, som inte är endel av staden Washington eller Förenta Staterna. Den inre stadskärnan i London, är inte en del avstaden London eller England, och Vatikanstaten, som inte är en del av Rom eller Italien. Dessastadskärnor, som kallas Stadsstater har sin egen suveräna flagga, sina egna oberoende lagar och sin egen självständiga identitet.
II. Vatikanstaten
Den av Vatikanen godkända gudsbild, som pryder Peterskyrkans väggar är den vrede skäggigemannen i skyn, som målades av Michelangelo. Grymma och våldsamma bilder avGuds torterade Son,lidande, blödande, och döende med en törnekrans intryckt i hans skalle och spikar inslagna genomfötter och händer är genomgående till beskådande i Vatikanen. Dessa bilder tjänar som påminnelseom att Gud tillät sin Son att bli torterad och dödad för att rädda människovarelsernas själar, eftersomde alla är födda som syndare.
Vatikanen råder över c:a 2 miljarder av världens 6,2 miljarder människors självbild. Vatikanenskolossala rikedom inrymmer enorma investeringar hos Rothschilds i England, Frankrike och USA inomoljetrusterna och vapenindustrin, som Shell och General Electric. Vatikanens innehav av rent guld,värt miljarder lagras hos de av Rothschild kontrollerade Bank of England och US Federal Reserv Bank.
Katolska Kyrkan är den största finansiella makten, rikedoms ansamlare och egendomsägaren, somexisterar genom att den äger mer materiellt välstånd än någon bank, företag, transnationellt bolageller regering någonstans på jordklotet
Detta samtidigt som 2/3 av världen tjänar mindre än 2 USD/dag och 1/5 av världen är undernärd ellersvälter till döds, samlar Vatikanens rikedomar och avkastning från aktiemarknaden och har mage attpredika om Givandets välsignelse.
Nå hur samlade Vatikanen all denna rikedom på ett årtusende?
En metod var att sätta en prislapp på synd. Många påvar och biskopar marknadsförde aktivt skuld,synd och rädsla för vinning, genom att sälja förlåtelse. De troende uppmuntrades att på förhandbetala för synder de ännu inte begått och få förlåtelsen framöver. De som inte betalade hotades medevig fördömelse. En annan metod var att få rika jordägare att överlåta sin mark och förmögenhet tillKyrkan på deras dödsbädd i utbyte mot en välsignelse, som antogs ge dem tillträde till himmelen.Påven Leo den femtebyggde om Peterskyrkan genom att sälja biljetter ut ur helvetet och biljetter tillhimlen.
Sida 2 av 6
Katolska Kyrkan har kommit att bli den största Maffian på Jorden genom sin beskyddarverksamhetatt sälja ”förlåtelse för synder”. Hur kan rimligen dessa människor att förlåta synder, när de lär utmotsatsen till vad Gud och Kristus lär enligt Bibeln och uppenbart inte arbetar för Dem?
Katolska Kyrkan tillämpning av läran att människan kan synda hela sitt liv och att allt de behöver göraär att betala kyrkan för ”förlåtelse” är en av huvudorsakerna till allt ont och all ohederlighet i världen,eftersom människor faktiskt lärs och uppmuntras att vara syndfulla och onda, snarare än att rena sigsjälva och sträva efter att bli perfekta såsom Gud är fullkomlig, enligt Bibeln
Det sorgligaste är att många människor faktiskt köper kyrkans lögner och tänker att de kan kommaundan medatt vara onda hela sitt liv och allt de behöver göra är att söka förlåtelse hos en präst. Demisstar sig grovt och kommer att finna att Gud (Gud = Enhetsprincipen, Kärlekslagen, Alltet,Helheten, Den yttersta orsaken, Glädjen.) Ö. anm.) inte är dum och att de kommer att hållas räkningför varje enskild tanke, ord och gärning i livet inför Honom/ Henne. Under den mörka tidsåldernsamlade Katolska Kyrkan inte bara rikedom från de fattiga utan de undanhöll kunskap. Den höllmassorna i okunnighet och mörker genom att förneka dem grundläggande lärdom. Den förbjödläsning och även att äga en Bibel under dödshot.
Mellan 1095 och 1291 i scensatte påven 7 blodbad kallade kristna korståg, med tortyr, mord,halshuggning och massmord på hundra tusentals Muslimer i Guds namn. Påvens råa soldater kalladesTempelriddare eller Riddare av Salomos Tempel, som utvecklades till dagens hemliga brödraskapbenämnda Frimurare. Mellan åren 1450 och 1700 följde Katolska Kyrkan upp sittheliga skräckväldemed Inkvisitionen. Baserat på rykten om trolldom förföljdes, torterades och brändes tiotusentalsoskyldiga kvinnor levande på bål.
Under andra världskriget kritiserades Vatikanen för att stödja Hitler och hans Nazi regim, som påvenvälsignade och kallade ”Guds sändebud”. Under de senaste 5 årtiondena har mer än ett tusenfemhundrapräster och biskopar avslöjats ha sexuellt utnyttjat tio tusentals pojkar och flickor i sinatillitsfulla församlingar och på barnhem.
Varför predikar denna snuskigt rika institution det andliga värdet av fattigdom och avhållsamhet, närkardinaler, biskopar mörkar sexual brott? Varför har kyrkan bekämpat och motsatt sig ersättnings-anspråk från sina sexuellt, känslomässigt och andligt skadade offer?
III. Londons City
Londons stadskärna (1 kvadratkilometer gavs av William av Oranien till bankbrödraskapet eftererövringen av England år 1694.) Ö. anm.)är liksom Vatikanstaten ett privat företag eller stadsstat,belägen i den innersta mitten av Stor London. Den blev som en suverän stat år 1694 när William IIIprivatiserade och överlät området till Bank of England, som grundades med fantastiska privilegier avkrigsfinansiärerna dvs. det transnationella bankbrödraskapet. Det var långt senare efter slaget vidWaterloo, som Rothschildfamiljen intog en ledande roll inom detta. I dag är City of London världensfinansiella maktcentrum och den rikaste kvadratmile på Jordens yta. Den hyser det av husetRothschild kontrollerade Bank of England, Lloyds of London, Londons aktiebörs, alla Brittiska bankeroch filialkontor för 385 utländska banker liksom 70 USA-banker. City har sina egna domstolar, sinaegna lagar, sin egen flagga och sin egen polismakt. Det är inte en del av Stor London, eller England,eller Det Brittiska Samväldet och betalar inga skatter. City hyser Fleet Streets tidningar ochutgivningsmonopol. Det är också huvudkvarter för det världsvida Engelska Frimureriet, och centrum
Sida 3 av 6
för den världsomfattande penning kartell känd eller snarare föga känd under beteckningen TheCrown eller Kronan. (eftersom den vill göra anspråk på att vara den enda Monarkin i världen Ö.anm.)
I motsats till vad allmänheten tror, är Kronan inte den kungliga familjen eller den Brittiska monarkin.Kronan, The Crown, är det privata företaget City State of London. Det styrs av ett råd om 12medlemmar under en ordförande, Lord Mayor och hans tolvhövdade råd sitter som betrodda ochrepresenterar 12 av världens mäktigaste bankfamiljer varav de största är huset Rothschild, husetWarburg, huset Oppenheimer och huset Schiff. Dessa familjer och feodalt fostrade avkomma driverThe Crown Corporation of London. The Crown Corporation härskar över det världsomspännandeCrown Land bestående av Kronkolonier som Kanada, Australien och Nya Zeeland. Det Brittiskaparlamentet och den brittiska statsministern tjänar som fasad mot allmänheten för dessa styrandefamiljers dolda makt.
IV. District of Columbia
( ”Fredsområdet” som styr världens största stående arméer. Ö. anm.)
På samma sätt som City of London och Vatikanen skapades en officiellt en tredje stadsstat i och medantagandet av 1871 års lag, som gav det Internationella Bankirerna absolut kontroll över U SA:spenningsystem. Stadsstaten kallades District of Columbia och lokaliserades till 10 kvadrat miles markihjärtat av Washington. District of Columbia för sin egen flagga och har sin egen konstitution. Dennakonstitution verkar under en tyrannisk Romersk lag känd som Lex Loci, vilken inte bär någon likhetmed Förenta Staternas Konstitution. (Lex Loci användes inom internationell privaträtt och betyder attlokal lag skall tillämpas. Ö.anm.) När kongressen antog 1871 års lag, skapades en särskildsammanslutning känd som De Förenta Staterna ochen företagsstyrelse för District of Columbia.Denna landsförrädiska lag tillät Washington DC att verka utanför den ursprungliga konstitutionen ochutan avseende på de amerikanska medborgarnas behov. Fastän de är geografiskt åtskilda, ärVatikanen, City of London och District of Columbia ett sammanvävt imperium kallat Empire of theCity. Washington DC har en flagga med tre stjärnor. Detta företagsimperium kontrollerarvärldsekonomin genom City of London, militärt genom District of Colombia och ”andligt” genomVatikanen. (Med andligt avses här de idéer om utbredande och Jesu efterföljd, som omfattades avIgnatius av Loyola år 1540. Den idévärlden om MOTREFORMATIONEN, som ett militärt företag för attunderkasta världen den enda sanna kyrkan genom största möjliga lidande. Påven Paulus IV bannlysteJesuit orden 1773, men överlevde denna handling endast 3 dagar. Sedan dess har den vite påven haftdet svårt att helgjutet verka för KÄRLEKEN i denna värld. Ö.anm.)
V. USA – en Crown koloni
Ett noggrannare studium av de avtal och fördrag som undertecknats mellan Britannien och USAavslöjar en chockerande sanning. Förenta Staterna har alltid varit och är fortfarande en BrittiskCrown koloni.
Kung James I blev berömd inte bara för att han lät översätta Bibeln utan också för hans affärs äventyratt underteckna grundfördraget med Virginia år 1606.
Fördraget garanterade Amerikas Brittiska förfäder rätt att bosätta sig och kolonisera Amerika.Fördraget garanterade Englands framtida kungar och drottningar skulle ha suverän makt över allamedborgare och koloniserat land, som övertogs från indianerna.
Sida 4 av 6
Efter att Amerika förklarat sitt oberoende från Storbritannien signerades 1783 års fördrag. Fördragetutpekar specifikt kungen av England som prins av Förenta Staterna, vilket motsäger den allmännaföreställningen att Amerika vann självständighetskriget.
Fastän Georg III gav upp de flesta anspråk på de amerikanska kolonierna, behöll han rätten attmottaga betalning för kolonisationen av Amerika.
Om Amerika verkligen vunnit frihetskriget skulle de aldrig ha samtyckt till att betala skulder ochkrigsskadestånd till kungen av England.
Amerikas bloddränkta frihetskrig mot Britterna gjorde Amerika bankrutt och gjorde medborgarna tillpermanenta skuldslavar till kungen. Vid 1812 års krig tände Britterna på och brände ner Vita Husettill grunden liksom alla regeringsbyggnader varvid de amerikanska dokumenten gick förlorade.
Deflesta amerikaner har hittills trott att USA:s president är den mäktigaste människan på Jorden. USAär inte ett rike, det är ett bolag. Presidenten och hans valda administration arbetar för bolaget, inteför det amerikanska folket. Vem äger bolaget? ( Det ägs av Lögnens, Svekets och Grymhetens idé.Idén att lidandet är ett självändamål, som den edsvurne har skyldighet att utsätta allt liv för utan attavslöja denna maktapparats existens och sin egen roll i densamma. Dessa människor med avstängdempati tror att de tjänardet Goda, men Systemet ger dem inte rätt att ifrågasätta sig själva ellersystemet Det är Rädslans världsordning av förtryckande personligheter, som inte kan befrias annatän genom de många människornas medvetenhet och aktiva ställningstagande för ett ENANDE ochdärmed lyckligare ledarskap. Ö. anm.)
Liksom Kanada, Australien vars ledare är drottningens ministrar och vars land är Crown land är USAäven en Crown koloni. Crown kolonier kontrolleras av det dolda livsfientliga imperiet, Satanismen.
VI. Obelisker
I centrum av varje statsstad reser sig ett fallosliknande enormt stenmonument hämtat från detfaraoniska Egypten. Än idag vet teknikerna inte hur dessa obelisker över huvud taget kan och kundeframtagas ur bergrunden och resas mot skyn. Dessa krigsbyten avser inge nya frimurarbröder sken avhemlig högre kunskap som kan legitimera makt över den ”okunniga pöbeln”. Jesuitgeneralen harrätt att avkräva en fullvärdig jesuit omedelbar lydnad i tanke, ord och handling. Kan man tänka sig ensämre grund för självrannsakan och reformation för den som hamnat i Jesuiternas andliga nät?
Jesuitordens väg är kantad av revolutioner, som öppnat för Ordens återetablering i land efter land,som tagit avstånd från dess medeltida dogmer och söndring. I Belgien fick de fly till Frankrike 1830.1831 års revolution öppnade för ”lagen om undervisningens frihet”, vilken gav Jesuiterna tillfälle attlägga under sig snart sagt hela den högre undervisningen i landet. Är det en händelse som ser ut somen tanke att den hemlighetsfulla Europeiska Unionen har sitt säte i Bryssel?
Är den ”Svarte Påven”, nu världens (van-)mäktigaste man och den månghövdade hydrans”institutionaliserade hjärta”, som VÄRLDENS FOLK MÅSTE LYFTA FRAM I LJUSET och därigenomgenomstinga med frihetens svärd. Gustaf Wasa hoppades kanske att det räckte med att S:t Göranhögg huvudet av draken. Hittills tycks det ha växt ut tio nya för varje missförhållande som rättas tillgenom stora uppoffringar.
En lycklig framtid är alltid fri att skapa om vi inte bygger den på det förflutnas ruttna grund.
Sida 5 av 6
VII. Samhällsstyre i relation till ”trivselskalan”
1. Ett fritt samhälle, som arbetar i fullständig samverkan i riktning mot gemensamma mål’.(Social demokrati)2. Ett samhälle, som hålls tillbaka av godtyckliga restriktioner och förtryckande lagar.3. Ett samhälle som leds av en eller några få mäns nycker.( Krig är en internationell yttring)4. Ett samhälle, som styrs av mysterier och vidskepelse från någon grupp mystiker.( Det är detta som händer när allt blir till salu)
Trivselskalan
Veta = verkställaIcke veta = veta att jag inte vetAnstränga sigVänta = ersättningshandlingar t. ex.tröstätning, nervöst sex m.m.Antagonism = motsättningarVredeDold fientlighet = gliringar, ironiRädslaSorgApati = uppgivenhetVara en kropp = jag tror inte att jag är där, att kroppen är ute kör sig självStraffar andra kroppar = hellre än min egenVill ha gillande från kroppar = vill ha ett hov av ja-sägareVill gömma sig = vill ” verka men inte synas”
VIII. Självkännedom
Vem är Jag? En ande - En personlighet - En kropp? Är jag en medvetenhet som är medveten om attjag är medveten = en icke materiell utsiktspunkt? Har jag en personlighet att förvalta? Kör jag enkropp? Anden vill harmonisk samverkan. Personligheten gör mer eller mindre motstånd. Kroppenkan också ge prövningar. Religion, Kultur, tradition, familj, skolor och överväldigande(traumatiserande) upplevelser är exempel på hur en världsbild formas. Sedan skall jag förhålla mig tillvärldsbilden dvs. skaffa mig en livssyn, som förhoppningsvis ger mig glädje i ett socialt ansvarigtsammanhang, som nu är globalt. Vår kultur i västerlandet har av kejsar Konstantin under hotpåtvingat oss en religion, som bara ger oss ett jordeliv med påföljd att makt är Rätt för den som villvara framgångsrik. Det har tagit många generationer att påtvinga resten av världen dennalivsfientliga idé. Nu uppstår frågan om västerlandet vill bli behandlat så som vi behandlat alla icke”kristna” livsstilar. Kan vi nöja oss med att skylla på det förflutna eller på politiker, som ger oss ”brödoch skådespel”, eller rent av att peka på Jesuiterna utan att se de tre fingrar som då pekar tillbakamot mig själv, som låter det vara som det är för min invanda bekvämlighets skull ända tills nöden blirallas lott. Jag offrar hellre en kropp för en chansning på att samverkan löser problemet med detglobala RÄTTSVÄSENDET.
Sida 6 av 6
En Ny Tid av uppvaknande medvetenhet märks överallt trots förtrycket och bankernas skuldnät ochett översköljande av de mest skrupelfria individerna med världsvaluta dollar utan täckning i annat änförstörelse av Liv och Kultur. Ungefär 2 % av mänskligheten är till sin böjelse förtryckandepersonligheteroch runt 18 % är så beroende av systemets att de inte kan förväntas helhjärtat stödjasociala demokrater. Det är inte självklart de övriga 80 % orkar resa sig ur skam skuld och vanmakt ochgör Jorden till en Kärlekens och Glädjens planet! Jag ser inget meningsfullare att använda mitt liv till!
FRAMTIDEN LIGGER I VÅRA HÄNDER när vi skapar den värld vi vill ha! Du vill kunna ha ett grundatförtroende för den Du ger ett uppdrag. Kan Du och jag börja där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar